Tækker Group
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
1. oktober 2010

Tækker sælger ISBJERGET

Byrådet har godkendt, at Tækker Group har overdraget projekt ISBJERGET på Århus Havn til PensionDanmark. Det er planen at gå i jorden allerede i år, så de godt 210 lejligheder står klar til indflytning hurtigst muligt.

- Jeg er glad for og stolt over, at det visionære og arkitektonisk banebrydende boligprojekt ISBJERGET bliver opført på Århus Havn. Det har været en hård kamp at fastholde projektet i finanskrisen, og derfor er jeg lykkelig for salget, siger Jørn Tækker, direktør for Tækker Group.

ISBJERGET overview

Projektet er baseret på en ide af Jørn Tækker om at skabe et banebrydende byggeri, der rummer høje arkitektoniske kvaliteter og samtidig er tilgængelig for alle.

ISBJERGET er tegnet i et internationalt samarbejde mellem de danske arkitekter CEBRA og JDS Architects samt hollandske SeARCH og franske Louis Paillard og Tækker Rådgivende Ingeniører A/S.

12. oktober
Bydelen Nye nord for Aarhus sætter nye standarder for fremtidens bæredygtige bysamfund gennem konkrete løsninger, der skaber plads til natur, fællesskab og biodiversitet.
30. juni
Restaureringen og ombygningen af Erhvervsarkivet til Retten i Aarhus er nomineret til Renoverprisen 2022
20. september
I byen Nye nord for Aarhus har gravemaskiner netop indtaget arealerne på ny.
3. december
Tækker rådgivende ingeniør er en del af det stærke hold, som har vundet konkurrencen om fremtidens seniorbofællesskaber i Ringkøbing.
Læs flere nyheder her...