Tækker Rådgivende Ingeniører
 
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin

Tjørring skole og daginstitution

Tækker Rådgivende Ingeniører har vundet et stort projekt i totalentreprise om opførelsen af Tjørring skole og ny institution sammen med arkitektfirmaet Friis og Moltke A/S, landskabsarkitekterne Møller og Grønborg og totalentreprenør Davidsen Partnere A/S.

Projektet består af en stjerneformet bygningskrop på ca. 9.000 m2 omfattende skole, vuggestue, børnehave, værkstedsfaciliteter, administration, der er omgivet og dækket af fantastiske rekreative områder, skabt til både leg og læring.

Bygningen skal opføres som lavenergiklasse 1 byggeri. I konkurrenceprojektet opnås dette uden brug af vedvarende/alternative energikilder.

Et optimalt indeklima har i designprocessen været et bærende og gennemgående parameter. Specielt CO2 koncentrationen er et fokusområde, da en for høj koncentration kan medføre ubehag som træthed, hovedpine og manglende koncentrationsevne.
 
Tjørring skole og institution er en nytænkt struktur, hvor centrum i bygningen forbinder alle enheder og niveauer med et højloftet rum med plads til fællesskab.

Tjørring
Tjørring
Tjørring
Tjørring
Tjørring
Tjørring
Tjørring
Tjørring
Tjørring
Tjørring
Tjørring
Tjørring
Tjørring
Tjørring
Fakta
Børnehuset Dragen, Sanderum
Bredevej, legeplads
Gedved Ældrecenter
Hotel Hadsund
Ny Himmelev behandlingshjem
Plejeboliger i Aarhus Kommune
Samsø Energiakademi
Skanderborggade
Skolen ved Søerne, Frederiksberg
Specialhjem i Brande
Svaneparken, Birkerød
Thygesminde, Fredericia
Tjørring skole og daginstitution
Vejlby Lokalcenter
Vistoftvej